Проблеми визначення поняття «ненасильницька політична боротьба» - Полухіна, А. В.; Полухина, А. В.; Poluhina, A. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Ненасильницька політична боротьба - суспільно-політична юоротьба, що виникає в результаті нестабільності правової та політичної систем, без застосування насильства.
Полухіна А. В. Проблеми визначення поняття «ненасильницька політична боротьба» / А. В. Полухіна // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 213-215.
Keywords: ненасильницька політична боротьба; ненасильственная политическая борьба; nonviolent political struggle