Чисельні методи : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» - Григор’єва Тетяна Ігорівна (Одеса, 2023)
Методичні рекомендації для курсу «Чисельні методи» призначені для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія». Методичні рекомендації розроблені відповідно навчального плану. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для здобувачів Фахового коледжу Міжнародного гуманітарного університету.
Григор’єва Т. І. Чисельні методи : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» [Електронне видання] / Т. І. Григор’єва ; Циклова комісія «Комп’ютерна інженерія» Фахового коледжу Міжнар. гуманіт. ун-ту. – Одеса, 2023. – 22 с.
Keywords: методи наближення функцій; чисельні методи знаходження коренів рівнянь і систем рівнянь; методи обчислення власних значень і власних векторів матриці; методи чисельного диференціювання та інтегрування функцій; методи інтегрування звичайних диференційних рівнянь; чисельні методи наближення функцій; основи теорiї похибок; чисельне iнтегрування i чисельне диференцiювання