Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Гастрономічний туризм", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Гастрономічний туризм. Дишкантюк О. В., Власюк К. В. 2. Дишкантюк О. В. Гастрономічний туризм : підручник / О. В. Дишкантюк, К. В. Власюк. – Одеса : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 136 с. 3. Робоча програма Гастрономічний туризм. Дишкантюк О. В., Власюк К. В.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Гастрономічний туризм", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29289