Правове регулювання діяльності органів юстиції з розгляду інформаційних запитів - Неугодніков, А. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглянуто питання правового регулювання діяльності органів юстиції з розгляду інформаційних запитів. Розкрито, що напрямками подальшого вдосконалення правового регулювання діяльності органів юстиції щодо розгляду інформаційних запитів є систематизація й впорядкування положень наказів Міністерства юстиції України, які містять окремі дублювання та використання єдиної термінології видів і форм звернень.
Неугодніков А. А. Правове регулювання діяльності органів юстиції з розгляду інформаційних запитів / А. А. Неугодніков // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.14-16.
Keywords: органи юстиції України; адміністративно-правовий статус; правове регулювання; завдання; функції; компетенція; юридична відповідальність