Релiгiйнi об’єднання в Українi: органiзацiйно-правовi основи дiяльностi - Лазор, Катерина Петрівна; Лазор, К. П.; Лазор, Екатерина Петровна; Lazor, Kateryna P. (Одеса, 2013)
У статті досліджується діяльність релігійних об’єднань в Україні. Визначено організаційні основи функціонування релігійних об’єднань. Проаналізовано відповідну законодавчу базу та напрямки її удосконалення.

В статье исследуется деятельность религиозных объединений в Украине. Определены организационные основы функционирования религиозных объединений. Проанализирована соответствующая законодательная база и обозначены направления ее совершенствования.

The article examines the activities of religious organizations in Ukraine. Defined organizational principles of functioning of religious communities. Analysis of the relevant legislative framework and directions for its improvement.
Лазор К. П. Релiгiйнi об’єднання в Українi: органiзацiйно-правовi основи дiяльностi / К. П. Лазор // Актуальнi проблеми полiтики : зб. наук. праць. – Одеса, 2013. – Вип. 50. – С. 282-287.
Keywords: релігійні організації; взаємодія церкви та держави; правове регулювання функціонування релігійних об'єднань; религиозные организации; взаимодействие церкви и государства; правовое регулирование функционирования религиозных объединений; religious organizations; interaction of church and state; legal regulation of the functioning of religious associations; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION