Щодо порядку обчислення гонорару адвоката та оподаткування адвокатської діяльності - Бандиш, І. І. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджується правова природа інституту винагороди за правову допомогу адвоката (гонорар), зокрема порядку її визначення, розміру та сплати, розкрито питання оподаткування адвокатської діяльності.
Бандиш І. І. Щодо порядку обчислення гонорару адвоката та оподаткування адвокатської діяльності / І. І. Бандиш // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 111-113.
Keywords: адвокат; правнича допомога; винагорода адвоката; гонорар; обчислення розміру гонорару адвоката; оподаткування адвокатської діяльності