Институт судебной защиты в древних городах-государствах Северного Причерноморья - Крячко, К. А. (Одеса: Фелікс, 2013)
В даній статті обговорюється процес зародження институту судового захисту в стародавніх містах-державах Північного Причорномор'я.
Крячко К. А. Институт судебной защиты в древних городах-государствах Северного Причерноморья / К. А. Крячко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.95-97.
Keywords: древние города-государства Северного Причерноморья; институт судебной защиты; источники права; судебный процес; суд; греческая адвокатура