Алітерація як явище лінгвопоетики (на матеріалі німецькомовних текстів) - Кобзар, О. І.; Кобзарь, Е. И.; Kobzar, О. I. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено дослідженню алітерації як прийому поетичної техніки або фонетичної організації вірша, як засобу художньої виразності, який змістовно збагачує текстову інформацію, активізуючи спільні фонові знання адресанта та адресата, створює асоціації з іншими текстами, подіями, персонажами.
Кобзар О. І. Алітерація як явище лінгвопоетики (на матеріалі німецькомовних текстів) / О. і. Кобзар // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 115-118.
Keywords: алітерація; алітераційний вірш; повтор; інтертекстуальність; лінгвопоетика; аллитерация; аллитерационный стих; интертекстуальность; лингвопоэтика; alliteration; alliterative verse; repetition; intertextuality; linguisticpoetics