Протидія відмиванню «брудного» майна: європейські стандарти та Кримінальний кодекс України - Дудоров, О. О.; Тертиченко, Т. М. (Київ: Ваіте, 2015)
Монографію присвячено питанням кримінально-правової протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом». Розкриваються витоки, суть і соціальна обумовленість криміналізації цього злочину міжнародного характеру. Наводиться загальна характеристика антилегалізаційного законодавства Ради Європи та Європейського союзу. Наголос зроблено на порівняльному аналізі положень загальноєвропейського законодавства та кримінального законодавства України щодо протидії відмиванню «брудного» майна. Книга розрахована на суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, всіх тих, хто цікавиться питаннями сучасного кримінального права. Книга друкується в авторській редакції.
монографія
Дудоров О. О. Протидія відмиванню «брудного» майна: європейські стандарти та Кримінальний кодекс України: монографія / О. О. Дудоров, Т. М. Тертиченко. – К.: Ваіте, 2015. – 392 с.
Keywords: кримінальне право; відмивання "брудного майна"; європейські стандарти; уголовное право; отмывание "грязного имущества"; европейские стандарты; уголовное право; отмывания "грязных имущества"; европейские стандарты