Історія держави та права : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право» - Аніщук, Ніна Володимирівна; Горяга, Оксана Вікторівна (Одеса : Юридична література, 2024)
Методичні рекомендації з дисципліни «Історія держави та права» за освітньо-професійною програмою «Захист прав людини» для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр на факультеті адвокатури та антикорупційної діяльності у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право». До методичних рекомендацій увійшли тематичний план навчального курсу «Історія держави та права», який включає теми, що розглядаються на лекціях і практичних заняттях, а також теми, що передбачені в рамках самостійної роботи для підготовки до іспиту. Методичні рекомендації мають допомогти здобувачам належним чином засвоїти матеріал з дисципліни «Історія держави та права».
Аніщук Н. В. Історія держави та права : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право» / Н. В. Аніщук, О. В. Горяга. — Одеса : Юридична література, 2024. — 68 с. — (Серія «Навчально-методичні посібники»). - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27630
Keywords: методологія курсу «Історія держави та права»; функціонування держави та права; проблем історії держави та права; становлення державності і права; історія держави та права