Охорона та захист права власності нормами цивільного права України, класифікація цивільно-правових засобів захисту права власності - Копилова, Жанна Володимирівна; Копылова, Жанна Владимировна; Kopilova, Janna V. (My University, 2014)
У статті розглядаються поняття охорони та захисту права власності за цивільним правом України. Аналізується співвідношення цих понять. Пропонується класифікація цивільно-правових засобів захисту права власності.

В статье рассматриваются понятия охраны и защиты права собственности гражданским правом Украины. Анализируется соотношение этих понятий. Предлагается классификация гражданско-правовых средств защиты права собственности.

In the article considered conceptions of protection and defense property right by civil law of Ukraine. Analyzing of correlation these conceptions. Suggesting classification of civil remedies of protection of property right.
Копилова Ж. В. Охорона та захист права власності нормами цивільного права України, класифікація цивільно-правових засобів захисту права власності / Ж. В. Копилова // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 101-105.
Keywords: право власності; цивільно-правова охорона права власності; право на захист; цивільно-правовий захист права власності; цивільно-правові засоби захисту права власності; право собственности; гражданско-правовая охрана права собственности; право на защиту; гражданско-правововая защита права собственности; гражданско-правовые средства защиты права собственности; property right; civil protection of property right; right on defense; civil defense of property right; civil remedies of property right