Деякі питання розвитку гуманістичної парадигми кримінального права України в контексті практики Європейського суду з прав людини - Тімофєєва, Л. Ю. (Одеса, 2018)
У статті розкрито комплексні дослідження гуманістичної парадигми кримінального права України в контексті практики Європейського суду з прав людини. Досліджено і сформульовано науково обгрунтовані пропозиції про вдосконалення кримінального законодавства України в частині розвитку гуианістичної парадигми.
Тімофєєва Л. Ю. Деякі питання розвитку гуманістичної парадигми кримінального права України в контексті практики Європейського суду з прав людини / Л. Ю. Тімофєєва // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". – Одеса, 2018. – С. 250-253.
Keywords: гуманістична парадигма; гуманістична парадигма кримінального права України; права людини; Європейський суд з прав людини; Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод