Спеціальні ознаки суб’єкта адміністративних проступків на автомобільному транспорті - Нефедова, А. В.; Нефедова, А. В.; Nefedova, A. V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття висвітлює питання встановлення спеціальних ознак суб’єкта адміністративних проступків на автомобільному транспорті в ході їх кваліфікації.

Специальные признаки субъекта административных проступков на автомобильном транспорте. Статья освещает вопросы установления признаков субъекта административных проступков на автомобильном транспорте в ходе их квалификации.

Special features of the subject of administrative offenses on road transport. The article covers the issues of establishing the signs of a subject of administrative misconduct on road transport during their qualification.
Нефедова А. В. Спеціальні ознаки суб’єкта адміністративних проступків на автомобільному транспорті / А. В. Нефедова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 82 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2019. – С. 134-143.
Keywords: адміністративна відповідальність; адміністративний проступок; кваліфікація адміністративних проступків; суб’єкт адміністративного проступку; административная ответственность; административный проступок; квалификация административных проступков; субъект административного проступка; administrative responsibility; administrative offense; qualification of administrative offenses; subject of administrative offense