Нові види покарань: чи доцільно розширювати їх перелік - Мостепанюк, Л. О. (Одеса, 2018)
Статтю присвячено дослідженню новим видам покарань, розкривається чи доцільно розширювати їх перелік. Зазначено, що перед прийняттям будь-якого нормативно-правового акту, необхідно глибоко і грунтовно вичати положення чинного КК задля усунення колізій і непорозумінь при вступі в дію прийнятих Верховною Радою України положень закону про кримінальну відповідальність.
Мостепанюк Л. О. Нові види покарань: чи доцільно розширювати їх перелік / Л. О. Мостепанюк // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 139-141.
Keywords: покарання; призначення покарання; нові види покарань; Кримінальний кодекс України; Верховна Рада України