Гуманистическое планирование как методологический концепт формирования уголовно-правовой политики - Тимофеева, Л. Ю. (Одеса, 2016)
У статті розглядається питання сутності такого основоположного принципу кримінального права, як принцип гуманізму. Зазначено, що концепт гуманістичного планування при певних умовах, по відношенню деяких осіб може надавати певний позитивний вплив.
Тимофеева Л. Ю. Гуманистическое планирование как методологический концепт формирования уголовно-правовой политики / Л. Ю. Тимофеева // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 56-63.
Keywords: гуманізм; право; цінність; цінність людини; кримінально-правова політика; кримінально-правовий вплив; права людини