Політична культура в контексті соціокультурного розвитку суспільства - Сушко, Анатолій Іванович; Сушко, А. І.; Сушко, Анатолий Иванович; Sushko, Anatolii I. (Одеса: Фенікс, 2018)
Стаття присвячена стану політичної культури в умовах змін суспільно-політичного життя. Процес поєднання традиційного і модерністського компонентів розглядаються в контексті соціокультурного розвитку нашого суспільства.

Статья посвящена состоянию политической культуры в условиях изменений общественно-политической жизни. Процесс сочетание традиционного и модернистского компонентов рассматриваются в контексте социокультурного развития общества.

The article is devoted to the state of political culture in conditions of changes in social and political life. The process of combining traditional and modernist components is considered in the context of the socio-cultural development of our society.
Сушко А. І. Політична культура в контексті соціокультурного розвитку суспільства / А. І. Сушко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2018. – Вип. 62. – С. 191-199.
Keywords: політична культура; ментальність; соціальні зміни; цінності; политическая культура; ментальность; социальные измения; ценности; political culture; mentality; social changes; values; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE