Зростання популярність ультраправих партий як загроза чинній моделі етнонаціональної політики України. - Вітман, К.М.; Витман, К.Н.; Vitman, K (My University, 2011)
The growing electoral ultra rightists popularity tendency influence on the content of Ukrainian ethnonational policy is analysed in the case of their programs realization.
Вітман К.М.Зростання популярність ультраправих партий як загроза чинній моделі етнонаціональної політики України. / К.М.Вітман // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С.10 - 18.
Keywords: Політичні сили; Популярність ультраправих партій; Етнонаціональна політика України; Вибори; Выборы; Этнонациональная политика Украины; Популярность ультраправых партий; Политические силы; Political forces; The popularity of right-wing parties; Ethnic Policy of Ukraine; elections