Криміналістична адвокатологія : технологія захисту у кримінальному провадженні України : навчально-методичний посібник - Комісарчук, Руслан Васильович; Комісарчук, Р. В.; Комисарчук, Руслан Васильевич; Komisarchuk, Ruslan V. (Одеса : Гельветика, 2018)
У навчально-методичному посібнику викладено загальнотеоретичні положення криміналістичної адвокатології та її розділів, кримінальні процесуальні гарантії адвокатської діяльності, основи тактики професійного захисту на стадії досудового розслідування та на стадії судового кримінального провадження, тактико-етичні основи вирішення внутрішньо-рольових ситуацій захисту. Навчально-методичний посібник призначений студентам та викладачам, аспірантам та науковцям-практикам, буде корисний юристам-практикам.
Комісарчук Р. В. Криміналістична адвокатологія : технологія захисту у кримінальному провадженні України : навчально-методичний посібник / Р. В. Комісарчук. – Одеса : Гельветика, 2018. – 184 с.
Keywords: криміналістична адвокатологія; тактика професійного захисту; кримінальне провадження; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE