Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Горбачов Віктор Едуардович Силабус навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики. 2. Горбачов Віктор Едуардович Робоча програма навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики. 6. Стрелковська І. В., Горбачов В. Е., Григор’єва Т. І. Сучасні методи викладання інформатики: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів / Стрелковська І. В., Горбачов В. Е., Григор’єва Т. І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2024. – 26 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28517