Інституційна довіра як фактор економічної функції права - Ковальський, О. В.; Ковальский, О. В.; Kovalskiy, O. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Інституційна довіра як елемент економічної функції права виступає одночасно передумовою успішного правового впливу на економіку та його наслідком, оскільки саме підвищення або зниження рівня інституційної довіри можна розглядати як критерій ефективності економічної функції права.
Ковальський О. В. Інституційна довіра як фактор економічної функції права / О. В. Ковальський // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 106-108.
Keywords: інституційна довіра як фактор економічної функції права; інституційна довіра; економічна функція права; институционное доверие как фактор экономической функции права; институционное доверие; экономическая функция права; institutional trust as a factor of economic policies; institutional trust; economic function of law