Загальні заходи нетарифного регулювання ввезення гуманітарної допомоги на митну територію України - Коваль, Н. О.; Koval, N. O. (Одеса : Фенікс, 2014)
Законодавство не встановлює перелік товарів, які можуть бути визнані гуманітарною або іншою благодійною допомогою, і критерії такого визнання, що призводить до численних зловживань і підриває суспільну довіру до суб’єктів благодійної діяльності в цілому. Вивченню цієї проблеми і присвятив своє дослідження автор.
Коваль Н. О. Загальні заходи нетарифного регулювання ввезення гуманітарної допомоги на митну територію України / Н. О. Коваль // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 356-358.
Keywords: нетарифне регулювання ввезення гуманітарної допомоги на митну територію України; процедура переміщення гуманітарної допомоги через митний кордон України; ввезення гуманітарної допомоги; нетарифное регулирование ввоза гуманитарной помощи на таможенную территорию Украины; процедура перемещения гуманитарной помощи через таможенную границу Украины; ввоз гуманитарной помощи; non-tariff regulation of import of humanitarian aid into the customs territory of Ukraine; procedures to move humanitarian aid through the customs border of Ukraine; import of humanitarian aid