Принцип суверенної рівності держав у міжнародному праві - Ворожко, Анастасія Леонідівна; Фартушок, Анастасія Романівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У татті розгляно суверенна рівності держав як принцип міжнародному права, з посіланням на декларації про принципи міжнародного права, що стосується дружніх відносин і співробітництва між державами відповідно до статуту ООН 1970 р. та декларації принципів Заключного акта Наради з безпеки та співробітництва у Європі 1975 р.
Ворожко А. Л., Фартушок А. Р. Принцип суверенної рівності держав у міжнародному праві / А. Л. Ворожко., А. Р. Фартушок А. Р. // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 15-17.
Keywords: суверенітет; суверенна рівність; міжнародне право; держава