Діяльність громадянського суспільства в подоланні політичної кризи - Місько, В. Є.; Савон, К. В. (Одеса, 2017)
У статті проаналізовано сутність поняття громадянського суспільства та його вплив на подолання політичної кризи.
Місько В. Є., Савон К. В. Діяльність громадянського суспільства в подоланні політичної кризи / В. Є. Місько, К. В. Савон // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 158-160.
Keywords: громадянське суспільство; діяльність громадянського суспільства; суспільство; політична криза; держава