Становлення кримінальної відповідальності за злочин ненадання допомоги хворому медичним працівником на теренах України за період з XI по XVIII століття - Ботякова, В. В. (Одеса, 2018)
У статті проаналізовано проблемні питання становлення кримінальної відповідальності за злочини ненадання допомоги хворому медичними працівниками на теренах України за період з XII по XVIII століття.
Ботякова В. В. Становлення кримінальної відповідальності за злочин ненадання допомоги хворому медичним працівником на теренах України за період з XI по XVIII століття / В. В. Ботякова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 209-211.
Keywords: кримінальна відповідальність; хворий; медичні працівники; Україна період з XII по XVIII століття; ненадання допомоги хворому медичним працівником; нормативні акти