Правовий статус захисника в судовому розгляді згідно з новим Кримінальним процесуальним кодексом - Гордієнко, Х. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Актуальність статті полягає у нових концептуальних положеннях чинного кримінального процесуального законодавства України щодо забезпечення захисту учасників кримінального провадження, визначення їх прав та обов'язків, встановлення гарантій участі та визначення істини відносно особи, яка вчинила кримінальне правопорушення.
Гордієнко Х. В. Правовий статус захисника в судовому розгляді згідно з новим Кримінальним процесуальним кодексом / Х. В. Гордієнко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.290-292.
Keywords: захисник; адвокат; підозрюваний; обвинувачений; слідчий; прокурор; суддя; захист прав і свобод людини і громадянина; процесуальні рішення