Еколого-правове регулювання забезпечення питною водою населення України - Ложко, К. В. (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті проаналізовано організаційно-правові основи водозабезпечення населення України, встановлені проблеми правового регулювання водопостачання, зазначено, що проблема забезпечення питною водою населення є актуальною і потребує негайного вирішення.
Ложко К. В. Еколого-правове регулювання забезпечення питною водою населення України / К. В. Ложко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 107-109.
Keywords: питна вода; водопостачання; водопровідні мережі; екологічна безпека; житлово-комунальне господарство