Загальноправові (конституційно-правові) гарантії діяльності суддів в Україні - Кравчук, Володимир Миколайович; Кравчук, Владимир Николаевич; Kravchuk, Vladimir (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The article is sanctified to description of generally legal (constitutionally legal) guarantees of activity of judges as one of elements them constitutionally legal status.
Кравчук В. М. Загальноправові (конституційно-правові) гарантії діяльності суддів в Україні / В. М. Кравчук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 309-315.
Keywords: гарантії діяльності суддів; конституційні гарантії; конституційно-правовий статус; суддя; гарантии деятельности судьи; конституционные гарантии; конституционно-правовой статус; судья; guarantees of activity of judges; constitutional guarantees; constitutionally legal status; judge