Окремі аспекти досягнення консенсусу при впровадженні виключного права адвокатів здійснювати захист і представництво в судах - Тимчишин, О. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджено окремі аспекти досягнення консенсусу при впровадженні виключного права адвокатів здійснювати захист і представництво в судах. Зазначено, що українська адвокатура - це професійне громадське об'єднання, а також адвокатура наділена публічно-правовими функціями і тому включення до системи публічної влади недержавних суб'єктів покликано створити ефективний механізм контролю з боку суспільства за діяльністю держави.
Тимчишин О. С. Окремі аспекти досягнення консенсусу при впровадженні виключного права адвокатів здійснювати захист і представництво в судах / О. С. Тимчишин // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 63-65.
Keywords: адвокат; представництво; захист; діяльність адвокатури; правосуддя; правнича допомога; органи державної влади; захист прав і основоположних свобод людини