Новый закон об адвокатуре: попытка анализа основных нововведений и проблем - Смит, К. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті проведено аналіз правового статусу адвоката у зв'язку з прийняттям нового Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність". Аналізуються практичні аспекти реалізації норм цього Закону. Звертається увага на недоліки та проблеми з якими зіткнувся новий Закон України про адвокатуру.
Смит К. В. Новый закон об адвокатуре: попытка анализа основных нововведений и проблем / К. В. Смит // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.554-557.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" 2012 р.; правова допомога; реформування інституту адвокатури