Методичні вказівки до кваліфікаційної роботи бакалавра: підготовка, оформлення та захист для студентів освітнього рівня 1 (бакалавр) галузь знань 12 – ІТ освітня програма СКС - Мірошник, Марина Анатоліївна; Miroshnyk, Maryna A.; Мірошник, М. А.; Мойсеєнко, В. І.; Доценко, С. І.; Павленко, Є. П. (Харків, 2021)
У методичних вказівках наведено етапи розробки та захисту кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня освіти. Тематика робіт пов’язана з майбутньою професійною діяльністю студентів і має прикладний характер. Призначено для студентів факультету ІКСТ зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» першого освітнього рівня (бакалавр) усіх форм навчання.
Методичні вказівки до кваліфікаційної роботи бакалавра: підготовка, оформлення та захист для студентів освітнього рівня 1 (бакалавр) галузь знань 12 – ІТ освітня програма СКС / В. І. Мойсеєнко, М. А. Мірошник, С. І. Доценко, Є. П. Павленко.– Харків, 2021. – 63 с.
Keywords: дипломне проектування ОКР «бакалавр»; Кваліфікаційні роботи схемотехнічного напрямку; Кваліфікаційні роботи з проектування мікроконтролерних систем; Кваліфікаційні роботи з розроблення системного та прикладного програмного забезпечення; Кваліфікаційні роботи з проектування комп’ютерних мереж; Структура, зміст та обсяг кваліфікаційної роботи; Research Subject Categories::TECHNOLOGY