Правові наслідки відмови від прийняття спадщини - Гончаренко, Владислава Олександрівна (Одеса: Фенікс, 2021)
Стаття присвячена правовому аналізу поняття і правових наслідків відмови від спадкування за цивільним законодавством України. Автор висвітлює проблемні питання нотаріальної й судової практики з метою створення єдиного підходу до його розуміння та однакового правозастосування нотаріусами й судами.
Гончаренко В. О. Правові наслідки відмови від прийняття спадщини / В. О. Гончаренко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 16-19.
Keywords: спадкування; відмова від прийняття спадщини; спадкоємець; спадкодавець