Поняття, види та юридична природа права на інформацію сторін трудового договору - Чанишева, Галія Інсафівна; Чанишева, Галия Инсафовна; Chanysheva, G. I.; Чанышев, Р. И.; Чанишев, Р. І.; Chanyshev, R. I. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті визначаються поняття й види права на інформацію сторін трудового договору. Аналізується юридична природа зазначеного права як суб'єктивного трудового права. Право на інформацію сторін трудового договору характеризується як основне трудове право, індивідуальне трудове право, регулятивне трудове право, особисте немайнове трудове право
Чанишева Г. І., Чанишев Р. І. Поняття, види та юридична природа права на інформацію сторін трудового договору / Г. І. Чанишева, Р. І. Чанишев // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 125-133.
Keywords: інформація; право на інформацію; працівник; роботодавець; информация; право на информацию; работник; работодатель; information; right for information; employee; employer