Загальна теорія права та держави : навч.-метод. посіб. - Завальнюк Володимир Васильович; Рязанов Михайло Юрійович; Чувакова Ганна Михайлівна; Zavalnyuk Volodymyr V.; Ryazanov Mykhajlo Yu.; Chuvakova Hanna M. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Загальна теорія права та держави». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік рефератів, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також рекомендований перелік джерел. Посібник підготовлено відповідно до освітньої програми «Судова діяльність» за спеціальністю «Право» і рекомендовано використовувати в навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 081«Право» / D8 «Право» 081 «Право» / D8 «Право» факультету Судового та міжнародного права.
Загальна теорія права та держави : навч.-метод. посіб. [Електронне видання] / уклад.: В. В.Завальнюк, М. Ю. Рязанов, Г. М. Чувакова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 182 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30842
Keywords: теорія держави і права; право; держава; мова права; правове мислення; theory of state and law; law; the language of law; legal thinking