Актуальні питання вдосконалення законодавства з оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення органами внутрішніх справ - Лошицький, М. В.; Лошицкий, М. В.; Loshitskiy, M. V.; Мінка, Т. П.; Минка, Т. П.; Minka, T. P. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена дослідженню проблемних питань процесуальної складової в діяльності органів внутрішніх справ України. Досліджуються недоліки при складанні протоколів про адміністративні правопорушення, проблеми правильного опису протиправних дій особи. Аналізується правозастосовна судова практика в цій сфері. Запропоновано конкретні шляхи вирішення зазначених проблем.
Лошицький М. В., Мінка Т. П. Актуальні питання вдосконалення законодавства з оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення органами внутрішніх справ / М. В. Лошицький, Т. П. Мінка // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 27-38.
Keywords: реформування Міністерства внутрішніх справ; адміністративні правопорушення; протокол про адміністративне правопорушення; опис протиправних дій; реформирование Министерства внутренних дел; административные правонарушения; протокол об административном правонарушении; описание противоправных действий; reform of the Interior Ministry; administrative offenses; protocol on administrative offense description unlawful acts