Правовий режим кримінально-правової охорони національної безпеки України - Богуцький, П. П. (Одеса, 2018)
У статті зазначено, що проблема кримінально-правової охорони національної безпеки має комплексний , наскрізний для кримінального права характер і найбільш відчутно вирішується у контексті кримінальної відповідальностіза злочини проти основ національної безпеки.
Богуцький П. П. Правовий режим кримінально-правової охорони національної безпеки України / П. П. Богуцький // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 80-83.
Keywords: національна безпека; кримінально-правова охорона; об'єкт кримінально-правової охорони; кримінально-правова політика