Опрацювання зображень та відео методами штучного інтелекту : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Соловська, І. М.; Соловська, Ірина Миколаївна; Розенвассер, Д. М.; Розенвассер, Денис Михайлович (Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023)
Методичні рекомендації з курсу «Опрацювання зображень та відео методами штучного інтелекту» призначено для самостійної роботи здобувачів, що навчаються за другим (магістерським) рівнем в галузі знань 12 «Інформаційні технології». Методичні рекомендації розроблено у відповідності до навчального плану освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», освітньо-професійної програми «Комп’ютерна інженерія» зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Дисципліна «Опрацювання зображень та відео методами штучного інтелекту» формує у здобувачів необхідний обсяг теоретичних і практичних знань про параметри та принципи формування зображень, підходів до обробки, сегментації та аналізу зображень.
Соловська І. М., Розенвассер Д. М. Опрацювання зображень та відео методами штучного інтелекту : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / І. М. Соловська, Д. М. Розенвассер. – Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023. – 16 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26512
Keywords: Огляд методів, формування зображень; Гістограми зображень; програмні та апаратні платформи опрацювань, виділення і класифікації та синтезу зображень; Розпізнавання образів у застосуваннях інтелектуального опрацювання зображень та відео; Вбудований зір та нейронні мережі; Research Subject Categories::TECHNOLOGY