Фактори трудової мотивації робітників державних установ : кваліфікаційна робота - бакалаврський дослідницький проект 054 «Соціологія» - Рибіна Вікторія Вадимівна; Рибіна В. В. (Одеса : НУ "ОЮА", 2022)
У роботі розглянуті основні визначення поняття «мотивація», досліджено розвиток наукової думки про мотивацію в основних теоретичних концепціях. Визначені основні особливості цього явища, його різновиди та основні фактори впливу. Встановлено їх практичне застосування в діяльності працівників державних установ на основі аналізу дослідження. The main definitions of the concept of "motivation" are considered in the work, the development of scientific thought about motivation in the basic theoretical concepts is investigated. The main features of this phenomenon, its varieties and the main factors of influence are determined. Their practical application in the activities of employees of government agencies based on the analysis of the study.
Рибіна В. В. Фактори трудової мотивації робітників державних установ : кваліфікаційна робота - бакалаврський дослідницький проект 054 «Соціологія» / В. В. Рибіна. – Одеса : НУ "ОЮА", 2022. – 52 с.
Keywords: мотивація; трудова мотивація; мотиви; працівник державної установи; фактори мотивації; motivation; work motivation; motives; employee of state institution; motivation factors