Взаємодія інституту адвокатури з політичними партіями та громадськими організаціями - Неділько, Т. Г. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті проаналізовано та зроблено висновок, що адвокатура має дуже тісний взаємозв'язок з політичними партіями та громадськими організаціями, але все одно залишається незалежним самоврядним інститутом.
Неділько Т. Г. Взаємодія інституту адвокатури з політичними партіями та громадськими організаціями / Т. Г. Неділько // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.243-245.
Keywords: адвокатура; громадська організація; політична партія; правова допомога; адвокатські об'єднання