Зміни в законодавстві щодо звільнення від кримінальної відповідальності - Павліченко, Є. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена аналізу сутності та змісту змін в кримінальному законодавстві України щодо звільнення від кримінальної відповідальності. Зроблено висновок, що кримінальний проступок і злочин в майбутньому стануть різновидами кримінального правопорушення. Створення кримінальних проступків має стати важливим етапом в гуманізації кримінального права.
Павліченко Є. В. Зміни в законодавстві щодо звільнення від кримінальної відповідальності / Є. В. Павліченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.227-230.
Keywords: звільнення; кримінальна відповідальність; звільнення від кримінальної відповідальності; кримінальне законодавство