Початкові етапи формування правових засобів захисту політичної влади на території України - Тимошенко, В. О.; Timoshenko, V. (My University, 2010)
In the article problems of the primary becoming of legal forms of state and political power defence on territory of Ukraine are examined. Reasons, which generated concrete legal deﬁ nitions, used by imperious circles in a political ﬁ ght, are investigated.
Тимошенко В. О. Початкові етапи формування правових засобів захисту політичної влади на території України / В. О. Тимошенко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 468-473.
Keywords: правові засоби захисту політичної влади на Україні; правовые формы защиты государственной и политической власти на территории Украины; legal forms of protection of the state and political power in Ukraine