Соціологія сім'ї та шлюбу [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. : для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти - Каретна, О. О.; Прохоренко, Є. Я.; Яценко, М. А. (Одеса : Фенікс, 2023)
У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей, презентацій та список рекомендованої літератури. Підготовлений відповідно до освітньо-професійної програми вищої освіти за спеціальністю 054 «Соціологія» а також рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. Призначений для надання допомоги здобувачам вищої освіти, які вивчають дисципліну «Соціологія сім'ї та шлюбу».
Соціологія сім'ї та шлюбу [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. / О. Каретна, Є. Прохоренко, М. Яценко ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2023. – 94 с. – (Сер. «Навч.-метод. посібники»). – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25948
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; соціологія сім'ї та шлюбу; інституту сім'ї та шлюбу; сім'я; шлюб; сімейні цінності; дошлюбні стосунки; подружня сумісність; подружні конфлікти; розлучення; життєвий цикл сім’ї; роль батьків