Слідчий огляд : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти в галузі знань 08 Право - Аркуша Лариса Ігорівна (ORCID ІD https://orcid.org/0000-0002-0422-6416); Пожар Вадим Георгійович (ORCID ID https://orcid.org/0000-0003-2029-1581); Гресь Юлія Олегівна (ORCID ІD https://orcid.org/0000-0002-8670-9779); Чернов Олександр Віталійович (ORCID ІD https://orcid.org/0009-0002-6038-9479); Хижняк Євген Сергійович (ORCID ІD https://orcid.org/0000-0001-8263-0353); Федорчук Олександр Вікторович (ORCID ІD https://orcid.org/0009-0002-1945-8647); Аркуша Л. І.; Arkusha Larysa I.; Пожар В. Г.; Pozhar Vadym H.; Гресь Ю. О.; Hres Yuliia O.; et al. (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 08 Право з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Слідчий огляд». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи
Слідчий огляд : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти в галузі знань 08 Право [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, В. Г. Пожар, Ю. О. Гресь, О. В. Чернов, Є. С. Хижняк, О. В. Федорчук; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. – 104 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29812
Keywords: слідчий огляд; огляд комп’ютерних даних; розслідування кримінальних правопорушень; investigative review; criminal investigation; суб'єкти слідчого огляду; subjects of investigative review; computer data review tactics