Проблеми захисту прав людини: міжнародно-правові та національні аспекти - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2015)
Матеріали наукової студентської конференції «Проблеми захисту прав людини: міжнародно-правові та національні аспекти» присвячені актуальним проблемам захисту прав людини міжнародно-правовими засобами та питанням імплементації міжнародних стандартів прав людини в національне законодавство України. Представлені в збірнику матеріали конференції будуть корисними студентам юридичного профілю, а також усім, хто цікавиться питаннями захисту прав і свобод людини.
матеріали наук. студент. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2015 р.)
Проблеми захисту прав людини: міжнародно-правові та національні аспекти : матеріали наук. студент. конф. (м. Одеса, 10 груд. 2012 р.) [Електронний ресурс] / НУ «ОЮА» ; Ф-т міжнар.-прав. відносин ; Кафедра міжнар. права и міжнар. відносин. – Одеса : Фенікс, 2015. – 125 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/3282
Keywords: права людини; міжнародне право; імплементація міжнародних стандартів; міжнародні стандарти прав людини; права человека; международное право; имплементация международных стандартов; международные стандарты прав человека; human rights; international law; implementation of the international standards; international standards of human rights