Авторські роздуми щодо підготовки проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині» - Запорожченко, А. О.; Zaporojchenko, A. O. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті намагається доповнити і змінити ряд спірних пунктів у проекті Закону «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині» від 31.05.2013 р., та надати декілька зауважень.
Запорожченко А. О. Авторські роздуми щодо підготовки проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині» / А. О. Запорожченко // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 313-316.
Keywords: проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині»; проэкт Закона "О внесении изменений к Закону Украины "О трансплантации органов и других анатомических материалов человеку"; Projects of the Law "On Amendments to the Law of Ukraine" On transplantation of organs and other anatomic materials of man "