Системи штучного інтелекту : навчально-методичні рекомендації - Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Василенко, Николай Дмитриевич; Слатвінська, Валерія Миколаївна; Слатвінська, В. М.; Слатвинская, Валерия Николаевна; Slatvinska, Valeriia M.; Рачук, В. О.; Рачук, Валерій Олександрович (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Системи штучного інтелекту» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Системи штучного інтелекту» допоможе студентам розвинути навички використання систем штучного інтелекту для розв’язання прикладних задач і оволодіння засобами проектування та розробки цих систем. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Системы искусственного интеллекта» разработаны в соответствии с учебным планом, состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работе, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Системы искусственного интеллекта» поможет студентам развить навыки использования систем искусственного интеллекта для решения прикладных задач и овладения средствами проектирования и разработки этих систем. Материалы предназначены для студентов факультета кибербезопасности и информационных технологий Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «Кибербезопасность».

Educational and methodological recommendations for the course "Artificial Intelligence Systems" are developed in accordance with the curriculum, consist of the course curriculum, guidelines for practical exercises, questions for self-control, assignments for independent work, a list of recommended literature. The study of the discipline "Artificial Intelligence Systems" will help students develop the skills of using artificial intelligence systems for solving applied problems and mastering the means of designing and developing these systems. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technologies of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Cybersecurity".
Василенко М. Д. Системи штучного інтелекту : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти кваліфікації бакалавр факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) / М. Д. Василенко, В. О. Рачук, В. М. Слатвінська. - Одеса : Видавничий дім «Гельветика» 2020. - 30 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology