Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Логіка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Логіка» Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Григор’єва Т.І.Логіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Григор’єва Т.І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 20 с. 3. Григор’єва Т.І. Логіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Григор’єва Т.І., Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 85 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Логіка». Одеса, 2026. URL: