Геополітика : навчально-методичний посібник - Милосердна, Ірина Михайлівна; Милосердна, І. М.; Myloserdna, Iryna M. (Нац. ун-т «Одеська юридична академія» – Одеса, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги здобувачам, які вивчають дисципліну «Геополітика». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання зі спецкурсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, орієнтовний перелік питань для іспиту, список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Милосердна І. М. Геополітика : навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання] / уклад.: І. Милосердна; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса, 2023. - 89 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.25662
Keywords: геополітика; методологія національної безпеки; методологія міжнародної безпеки; Америка; геополітичні стратегії; Африка в системі геополітичних відносин; міжнародні конфлікти; Україна в новій системі геополітичних відносин; геостратегії; геополітичні епохи; мондіалізм; геоекономічні моделі; міжнародні відносини; geopolitics; national security methodology; international security methodology; America; geopolitical strategies; Africa in the system of geopolitical relations; international conflicts; Ukraine in the new system geopolitical relations; geostrategies; geopolitical eras; globalism; geoeconomic models; international relations