Недостатки механизма привлечения к ответственности государств за неисполнение решений ЕСПЧ - Копил, Богдана Івановна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянено недоліки механізму залучення до відповідальності держави за невіконання рішень ЕСПЧ.
Копил Б. І. Недостатки механизма привлечения к ответственности государств за неисполнение решений ЕСПЧ / Б. І. Копил // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 59-62.
Keywords: ЕСПЧ; неисполнение решений ЕСПЧ; ответственность; комплементарная процедура; регулирование неисполнения