Теорія ймовірностей та математична статистика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Стрелковська, І. В.; Григор’єва, Т. І.; Паскаленко, В. М. (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Теорія ймовірностей та математична статистика» розроблено відповідно до навчального плану. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Стрелковська І. В. Теорія ймовірностей та математична статистика : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В. Стрелковська, Т. І. Григор’єва, В. М. Паскаленко ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2025. – 20 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32049
Keywords: теорія ймовірностей; математична статистика; випадкові величини; закони розподілу; статистичне оцінювання; перевірка гіпотез; кореляційний і регресійний аналіз; probability theory; mathematical statistics; random variables; probability distributions; statistical estimation; hypothesis testing; correlation and regression analysis