Мобільний застосунок для обміну речами, що не використовуються : бакалаврська робота - Дацько Кирил Сергійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 42 сторінках, містить 3 розділи, 32 ілюстрації, 2 таблиці та 9 використаних джерел. Об’єктом роботи є мобільний застосунок для обміну речами, що не використовуються. Предмет роботи – процес проєктування та розробки мобільного застосунку для обміну зайвими речами. Метою роботи є проєктування та розробка нативного мобільного застосунку для розміщення та публікації оголошень про обмін речами, які не використовуються. Метод дослідження – прикладний. В першому розділі виконаний аналіз предметної області та постановка задачі. Другий розділ присвячено опису розроблених алгоритмів та програмного забезпечення. Третій розділ містить результати експериментів та аналіз отриманих даних. За результатами роботи зроблено висновки про отримані результати та потенціал її подальшого розвитку. The qualification work is laid out on 42 pages, contains 3 chapters, 32 illustrations, 2 tables and 9 used sources. The object of the work is a mobile application for exchanging things that are not used. The subject of the work is the process of designing and developing a mobile application for exchanging unnecessary things. The purpose of the work is to design and develop a native mobile application for placing and publishing ads for the exchange of unused things. The research method is applied. In the first section, the analysis of the subject area and the formulation of the problem are performed. The second section is devoted to the description of the developed algorithms and software. The third section contains the results of the experiments and the analysis of the obtained data. Based on the results of the work, conclusions were made about the obtained results and the potential for its further development.
Дацько К. С. Мобільний застосунок для обміну речами, що не використовуються : бакалаврська робота / К. С. Дацько. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 91 с.
Keywords: Мобільний застосунок; Android; Java; Activity; NoSQL; Firebase; Mobile application